Hagen vår (linnberget)

Hagen vårGod lørdags morgen :) I dag våknet jeg opp til sol, og det gledes. Hadde sett for meg regn, regn, regn.. det er jo det det er meldt den neste uken. Kanskje det har endret seg? Vi har planer om å få gjort litt her hjemme i helgen, som f.eks dra ut jordhaugen dere ser på bildet under. Vi har startet, men i tillegg må det lukes og plukkes steiner. Det kreves litt forarbeid før man legger ferdigplen, men det blir veldig bra til slutt. Vi gjorde akkurat dette i fjor også, men på baksiden av huset, så vi vet hva som kreves.

Her sere dere hvordan ferdigplenen ble på baksiden av huset. Dette er fra i fjor sommer, så gresset er ikke så grønt og fint ennå. 

I går måtte jeg ut å kjøpe nytt tak til paviljongen. Kjøpte den i fjor sommer, men etter et par runder med kraftig vindvær røyk den. Kjipt at de ikke tåler mer, for vi kan jo ikke kjøpe nytt tak hvert år. Nå vurderer vi heller å bygge hagestue (heter det det?), som vi også kan oppbevare alle hagemøbler om vinteren. Det blir ikke i år, men absolutt noe vi vurderer å bygge etter hvert. 

SONY DSC
#hage #hus #hjem #hagemøbler 


 • 13.05.2017 kl.14:26
  Så fint (:
  13.05.2017 kl.15:50
  Herlig med godt vær! Håper du får en super helg :)


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  hits